Elia organiseert in november 2018 een veiling voor Vlaamse groene certificaten (GSC en WKC)


25-10-2018

Als lokale transmissienetbeheerder in Vlaanderen en overeenkomstig de artikelen 7.1.6 § 2 en 7.1.7 § 2 van het energiedecreet van 8 mei 2009 betreffende het energiebeleid organiseert Elia in november 2018 een veiling voor groenestroomcertificaten en warmtekrachtkoppelingscertificaten (GSC en WKC). Deze veiling wordt op 15/11/2018 om 16h00h ’s middags (CET) afgesloten.Deze certificaten werden door Elia aangekocht tegen de minimumprijs die in het Vlaamse Gewest gegarandeerd wordt. Wenst u deel te nemen aan deze veiling? U vindt hier de volledige verkoopprocedure met het biedingsformulier.

Bezorg het biedingsformulier, volledig ingevuld en voorzien van handtekening, zoals vermeld in de verkoopprocedure, enkel per aangetekende brief met ontvangstbewijs of per koerier met ontvangstbewijs aan Elia System Operator nv, T.a.v. Peter De Neve, Keizerslaan 20, 1000 Brussel. Indien u nog niet vermeld staat op de lijst van potentiële kopers op de website van de VREG, schrijf u dan in op deze lijst via de link http://www.vreg.be/kopen-en-verkopen.

Om ons te vergewissen van uw deelname aan deze veilingen, raden wij u aan om deze steeds te bevestigen per email naar GC@elia.be, zonder het biedingsformulier mee te sturen.