Beslissende elementen inzake de voorziene ontwikkelingen in het tariefvoorstel 2020-2023

Thema

Publieke consultatie over het voorstel van Elia met betrekking tot de beslissende elementen inzake de voorziene ontwikkelingen in het tariefvoorstel voor de periode 2020-2023

Achtergrond informatie

In overeenstemming met de Overeenkomst inzake de procedure voor de indiening en voor de goedkeuring van tariefvoorstellen en wijzigingen van tarieven en tarifaire toeslagen, zoals overeengekomen tussen en getekend door de CREG en Elia op 6 februari 2018, is Elia belast met het organiseren van een openbare raadpleging van de betrokken elektriciteitsbedrijven, dit voorafgaand aan de invoering van het tariefvoorstel voor de periode 2020-2023.

Dit tariefvoorstel moet worden opgesteld in overeenstemming met de tariefmethodologie 2020-2023 zoals door de CREG aangenomen op 28 juni 2018. Voor uw informatie, vindt u de officiële CREG-publicatie.

Wij gebruiken cookies op onze website. Door verder te surfen op deze website of door op “Aanvaarden” te klikken, geeft u aan dat u ons cookiebeleid gelezen heeft en dat u hiermee instemt.Meer info over de cookies