Publieke consultatie over het gemeenschappelijke voorstel voor gecoordineerde redispatching en compensatiehandel in de Core Capaciteitsberekeningsregio

Thema

Elia lanceert, samen met de andere TNBs van de CORE Regio, een publieke consultatie via ENTSO-E over het gemeenschappelijke voorstel voor gecoördineerde redispatching en compensatiehandel in de CORE Regio, in overeenstemming met Artikel 35(1) van de CACM Verordening.

Periode van overleg

De consultatie is geopend van 5 september tot en met 5 oktober 2018.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale browserervaring. Sommige cookies zijn strikt noodzakelijk voor de werking van deze website en kunnen niet worden geweigerd; andere hebben analytische/functionele/targetingdoeleinden en kunnen worden geweigerd. Raadpleeg onsCookiebeleid voor meer informatie. U kunt uw cookievoorkeuren op elk ogenblik beheren/aanpassen. Als u uw cookievoorkeuren niet beheert, zullen alleen de strikt noodzakelijke cookies worden aanvaard.